Tehnica dentara

Tehnica dentara

Laboratorul Zidărița vine în întâmpinarea tuturor nevoilor din domeniu cu o echipă excelentă, dedicată perfecționării continue, ce are la dispoziție tehnologia prezentului pentru a oferi rezultate impecabile.
Obiectivul nostru este de a livra lucrări de calitate ireproșabilă în cel mai scurt timp. Suntem o echipă restrânsă de profesioniști și ne concentrăm pe dezvoltarea relației cu partenerii noștri – suntem furnizorul care oferă întotdeauna soluția optimă pentru fiecare pacient, ținând cont de particularitățile cazului și cerințele medicului.

Zidărița Dental Laboratory există din 2013 și s-a dezvoltat în spiritul calității și profesionalismului:

Calitate: Cartea noastra de vizită este calitatea lucrărilor executate, iar portofoliul de clienti are la bază munca întregii echipe. Vom asigura întotdeauna continuitate și stabilitate, printr-un echilibru perfect între volumul lucrărilor primite.
Profesionalism: Livrăm lucrări de calitate indisputabilă, confirmată de un portofoliu stabil de clienți. Menținerea standardului înalt stă la baza conceptului Zidărița, iar profesionalismul echipei este punctul necesar de plecare. Astfel, avem o echipă mică, formată exclusiv din tehnicieni cu experiență și dedicare, iar scopul este excelența, nu volumul.